• Nuevo
Airgun domeniul de Aplicare Spiritul cu Bule de Nivel Tactic Pușcă de 30mm domeniul de Aplicare Vedere Feroviar Țese/Picatinny pe Arma de Vânătoare domeniul de Aplicare Monteaza D

Airgun domeniul de Aplicare Spiritul cu Bule de Nivel Tactic Pușcă de 30mm domeniul de Aplicare Vedere Feroviar Țese/Picatinny pe Arma de Vânătoare domeniul de Aplicare Monteaza D

Rating 
RON 25.16

Suma
Tova está disponible


Descripation :
100% de brand nou Atașează direct la weaver/picatinny coada de randunica pentru a se asigura plictisesc și reticul aliniere dintr-o privire. Loc înainte, în sau după domeniul de aplicare Anti cant - Asigurați-vă că domeniul de aplicare este absolut nivel Șoc dovada - poate fi folosit pe foc reale de calibru precum și puști cu aer se Ataseaza direct la weaver/picatinny coada de randunica pentru a se asigura plictisesc și reticul aliniere dintr-o privire. Culoare : Negru caz + Lichid Verde material de aliaj de Aluminiu Utilizați acest nivel de spirit pentru a obține împușcat pe obiectiv Compatibil pentru 30mm duce feroviar 1 X 30mm nivel cu bule 1 X cheie Imbus
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Mai multe informații

Numărul De Model:
Q020080
Nume De Brand:
souforce
Articol:
spiritul nivel cu bule

Cele mai bune oferte din categorie