• Nuevo
2 Seturi de Mult Semi-Automate Mini Burghiu de Mână cu 10 poftă de mâncare Chuck Prindere 0.3-4 0 Mm Alezor Pin Hole Burghiu Burghiu Set 3

2 Seturi de Mult Semi-Automate Mini Burghiu de Mână cu 10 poftă de mâncare Chuck Prindere 0.3-4 0 Mm Alezor Pin Hole Burghiu Burghiu Set 3

Rating 
RON 152.72

Suma
Tova está disponible


Descriere : Semi-automată Mini Mana Mandrina de Prindere 0.3-4.0 mm Alezor Pin Hole Burghiu de Mână Mână Manual masina de Gaurit caietul de sarcini :
Material : Aliaj de Aluminiu Lungime : 210mm
Diametru burghiu de mână : 11.5 mm Culoare : Argintiu Chuck Gama de Prindere : 0.3-4.0 mm de Înaltă precizie, puteți clip 0.3 -4.0 mm burghiu.
Caracteristici :
-Pentru aluminiu burghiu de mână hobby. -Mini lemn burghiu de mână chuck pentru bijuterii instrument de micro pic poftă de mâncare. -Precise, corecte și eficiente. -Potrivit pentru lemn, plastic,cauciuc,model și alții material pentru gaura de foraj. -Nu se potrivesc oțel, fier, piatră, astfel de lucruri grele. -Perfect pentru gaurire in lemn,Jin Gang,tei,corn,chihlimbar,masline, nuci, plastic și alte materiale.
Abilități de operare : Poziționare în primul rând, atunci când pentru a lovi cu pumnul buna obiecte atunci Când pentru a lovi cu pumnul mai greu obiectele, face o gaură cu un burghiu mic, apoi s-a extins cu o mare.
Pachetul Inclus :
1 x Burghiu de Mână
1 x Cheie Cheie
10 x Burghie

Mai multe informații

DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Tip:
Alte
Nume De Brand:
MEALU

Cele mai bune oferte din categorie