• Nuevo
ZONESUN ulei esențial distilator, ulei esențial de distilator automat, ulei esențial de distilator echipamente

ZONESUN ulei esențial distilator, ulei esențial de distilator automat, ulei esențial de distilator echipamente

Rating 
RON 273.00
RON 300.00
-9 %

Suma
Tova está disponible

Ulei esential de distilare cu aburi
Descriere Produs
Acest 10 L 3 D vinificație este multifuncțional. Acesta a fost conceput cu o capacitate Mare, punct-Cheie de montaj termometru și dublu gros de baza.
Acesta este fabricat din oțel inoxidabil durabil, acest vin poate fi folosit mult timp. Acesta este utilizat pe scară largă, cum ar fi distilarea vin de fructe, de purificare a apei și de distilare, rafinare plantelor și de a face pe bază de plante de ulei esential orice altă utilizare similare.
Prezentări De Produse
Acest produs este fabricat din oțel inoxidabil, conform proiectului de vin echipament în fabrica de vin, combinat cu split, independent cailor respiratorii, astfel încât aburul ridicându-grad de puritate mai mare, calitate mai bună de vin, vin mai repede viteze de până fabrici de vin de tip echipamente. Berarii este un multi-funcțional de echipamente într-un singur set.
Parametru Tehnice
Diametru 30cm, Inaltime 38cm Material Inoxidabil s teel Capacitate
10 L
Cerere
Se aplică la : lichior distilat, apă distilată, pur roua, brandy, rău shochu, plante medicinale rafinare etc.
Pachetul de Conținut de mai Jos elemente ar fi oferit drept cadou de 1 × 2, 2 m tub de cauciuc 1 x pompa 1 × 100ml cilindrul 1 × 1 lingura × fierte felii de 1 × tub de racire 1 x pânză aburit 1 × instrument de măsurare seturi
Performanța split, cea mai recentă versiune de upgrade de la split, echipamente de uz casnic, pentru a oferi o preparată acasă-platforma pentru băut.
Distilarea 5 kg 6 kg de vin (50 de grade).
Câteva kilograme pot fi distilate de zi cu zi, în câteva zeci de minute
Acest vinificație este punctul una combinate split, o versiune imbunatatita a noului echipament, există o mare diferență tradiționale vertebrale de sus (zi de tigaie).
Despre incalzire : aragaz, cuptor cu gaz, cărbune, brichete, lemn de foc, etc. Ceva care poate fi folosit pentru încălzire.
Vinificația este foarte simplu.
Doar doi pași :
1.Fermentarea 2.Distilare
Operațiunea specifică pașii din manualul de utilizare a trimis cu bunuri.Noi vă va învăța să facă vin bun de unul singur, chiar dacă ești complet nu știu despre vin înainte.
Numărul De Urmărire
Numărul de urmărire va fi informat în termen de 2-3 zile de lucru după livrare de bunuri.
Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.
Separate cu motorul electric,pompa este fabricat dintr-o varietate de anti-coroziune materiale importate.Nu există nici un mecanic parte din metal sau abraziune în interiorul pompei.Pompa poate sta de ulei,căldură,acid,alcaline,abraziune și produse chimice.Această pompă se integrează avantajul de auto-suge pompa si pompa chimice.Se poate auto suge,căldură proteja, de lucru stabil

Mai multe informații

Tensiune (V):
220v
Capacitate de Lucru Vas (Cana):
10L
Putere (W):
80W
Numărul De Model:
ulei distilator
Nume De Brand:
ZONESUN
Funcția:
ulei distilator
certificare:
GSG
Accesorii:
ulei distilator
Tip:
Bar Sets3
Material:
Din Oțel Inoxidabil
certificare:
CE / UE
Caracteristică:
Eco-Friendly
Capacitate:
10L
Starea:
Noi

Cele mai bune oferte din categorie