• Nuevo
noi oferim toate piesele de schimb electrice automate comerciale suc proaspăt de portocale face piese de schimb

noi oferim toate piesele de schimb electrice automate comerciale suc proaspăt de portocale face piese de schimb

Rating 
RON 29.00
RON 32.00
-9 %

Suma
Tova está disponible

noi oferim toate piesele de schimb electrice automate comerciale suc proaspăt de portocale face piese de schimb
electric storcator de portocale toate piese de schimb,piese de schimb electrice portocaliu storcator,storcator de portocale piese de schimb,electric stoarce fructe storcator de portocale piese de schimb,suc de portocale extractor de piese de schimb Notă : Avem tot portocaliu jucier panoului suportului părți,fiecare piese este cu preț diferit, dacă nu găsiți prețul de mai jos, piese de schimb,pls contact cu noi.
Acest pret este doar pentru acest piese de schimb :
Magazinul nostru oferi, de asemenea, mai jos de schimb descărca parets,puteți găsi prețul lor în magazinul nostru.
Sfaturi De Cumpărături
1.asigurați-vă că vă oferi informații corecte(receptor numele,adresa și numărul de telefon ) atunci când face o comanda,sau se va amâna pentru a livra timp,nu suntem responsabili pentru asta.
2.Dacă sunt brazilienii, pls da-ne numarul CPF ,dacă sunt chilieni,pls lasa RUT numărul atunci când efectuați o comandă,sau nu putem livra elementul de ieșire,deoarece compania expres nu va accepta colete nostru fără aceste lucruri.
3. Plata nu am ,taxele de import se achită de către cumpărători .Dacă doriți pentru a reduce declare valoare,va rugam sa ne informati la început,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta,dar unele țări,în Special țările din america de Sud,obiceiurile Lor de a verifica este foarte strict,nu te putem ajuta.
Despre Transport
1.atunci când face plata cu succes,fiecare Produs va fi livrat în 7 zile de lucru(nu ne element și internațional ,compania expres, de asemenea, nu funcționează sâmbăta și duminica),produse personalizate nevoie de mai mult timp.
2 .Dacă cumpara transport gratuit element,avem dreptul de a alege cel mai adecvat compania expres pentru tine,cum ar fi UPS,DHL,Fed Ex ,EMS și așa mai departe. Acesta va avea 4-10weekdays a ajuns la cele mai multe țări, în condiții normale.DACĂ țara dumneavoastră aparține zonă de la distanță,timpul va fi mai mare.și poate că va plăti în plus taxele de transport dacă ne-am informa.
3.Cele mai multe dintre punctul nostru sunt expediate prin aer,dacă pentru mașini mari și au nevoie de navă de mare,pls spune-ne,va vom oferi o oferta de transport maritim de mare.
Garanție
1.Garantam articol ne-am vândut în 100% de bună calitate și stare. Fiecare element va fi testat cu atenție înainte de expediere. dar, uneori, din cauza necorespunzătoare în timpul transportului maritim, unele părți pot pierde, aparatul nu va funcționa corespunzător. În acest caz, vom avea răbdare să-ți spun cum să-l repare, și dacă orice piese obține defect, noi va oferim 90 de zile gratuite de piese de schimb.
2.Ne-am permite să se întoarcă înapoi de fiecare vândut articole în termen de 7 zile. Cumpărătorii vor fi obligați să responsabilă atât pentru taxele de transport și taxele de returnare. Deci înainte de a cumpăra produsele noastre, vă rugăm 100% confirma acest element este ceea ce vrei. Revenirea înapoi este atât de pierdut, atât de noi obiceiul ca să-l văd.
Feedback-ul
1.Noi prețuim fiecare client. Deci, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2.Dacă vă satisface cu element noastră, vă rugăm să petrec un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele. Vom apreciat bunătatea ta.

Mai multe informații

Tip:
Storcator De Piese
Numărul De Model:
commerial storcator de portocale piese
piese de schimb pentru storcator de portocale stil :
automat storcator de portocale mașină piese de schimb
piese de schimb pentru storcator de portocale mașină:
commerial storcator de portocale
piese de schimb potrivite pentru:
2000E
piese de schimb pentru storcator de portocale :
1 buc

Cele mai bune oferte din categorie