• Nuevo
3-Way Audio-Video AV Casetă de Comutare RCA Negru Comutator Selector Cutie Splitter cu Cablu 3RCA pentru Toate Standard de Dispozitive AV

3-Way Audio-Video AV Casetă de Comutare RCA Negru Comutator Selector Cutie Splitter cu Cablu 3RCA pentru Toate Standard de Dispozitive AV

Rating 
RON 14.00
RON 19.00
-26 %

Suma
Tova está disponible


O Casetă de comutare W 3-Way Audio-Video AV RCA Negru Comutator Selector Cutie Splitter cu/3 RCA Cablu Compatibil cu toate standard de dispozitive AV Caracteristici :
Permite TELEVIZORULUI să fie conectat cu 3 dispozitive video, cum ar fi XBOX, DVD, Pentru PS2
Nici un plus de putere de aprovizionare și software-ul disk nevoie
Vine cu un 3to3 mascul la mascul M/M cablu RCA
Dimensiune : 6.7 L x 2.6 W x 1.1 H (170 x 67 x 29 mm)
Lungime cablu : 3.2 picioare (0.96 m)
Descrieri :
Compatibil cu toate standard AV dispozitive, cum ar fi TELEVIZOR.
4 grup de standard 3 RCA Video, L-Audio-R (galben-alb-roșu), conectori, 1 intrare AV, 3 ieșire AV.
Conectare ușoară-pur și simplu conectați 3 dispozitive video de la intrare 1,2,3 conectori în timp ce TV-ul la conectorul de ieșire.
1 x RCA AV Casetă de Comutare
1 x Cablu AV 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!.

Mai multe informații

Pachet:
Da
Numărul De Model:
Video AV Casetă de Comutare
Nume De Brand:
VAKIND
Produse De Stare:
Stoc
Computerul Conexiuni:
Audio-Video AV RCA Negru Comutator Selector Cutie
Rezoluție:
Comutator Selector Cutie Splitter cu/Cablu 3RCA
Tip De Interfață:
Comutator Selector Cutie
Conexiuni Monitor:
O Casetă de comutare W 3-Way Audio-Video AV RCA
culoare:
Ca imagine arată
Dimensiune(L*W*H):
6.7 * 2.6 *1.1 inch /170 * 67 * 29 mm
Lungime cablu:
3.2 picioare (0.96 m)
Pachetul Inclus:
1 x RCA AV Casetă de Comutare 1 x Cablu AV

Cele mai bune oferte din categorie